aa Čista želja za životom – to je Catrice! Ušli smo u sezonu proljeće/ljeto 2015, sve je u znaku inspiracije modnim mekama Milanom, Parizom, Londonom, New Yorkom! Upravo ta četiri glavna modna grada donose modnu inspiraciju koja nije zaobišla niti najpopularniji (i najprodavaniji u Europi) beauty brend Catrice.
Upravo o neodoljivim proizvodima koje svaka žena mora imati u svojoj kozmetičkoj torbici, jučer je u centru grada Zagreba govorila Katharina Steier, Catrice menadžerica za odnose s javnošću. Koji su to proizvodi koje treba isprobati?
Neodoljiva baza – 12 h mousse make up (lagani puder u pjeni koji se stapa s kožom i ujednačava ten), Allround korektor koji nudi visoko prekrivanje, Illuminating rumenila koja se sa stoje od dva različita intenziteta boja sa suptilnim sjajem i bisernim efektom, Prime and fine Anti-red korektor koji neutralizira crvenilo i prekriva nesavršenosti na koži i Jet Lash Speed Volume mascara koja za samo nekoliko sekundi daje savršen volumen vašim trepavicama. Kako topliji dio godine u fokus stavlja i nokte – oni su ovog proljeća sve samo ne neprimjetni.
Uz kvalitetnu njegu (i dva noviteta – Catrice Ultra stay&gel shine bazni lak i nadlak) Catrice predstavlja nove Luxury nudes lakove za nokte u bojama bombona, tropskog voća, neba, morske obale…

Cijeli PR event moderirala je Matilda Miličić iz tvrtke VM2 (koja je ujedno i generalni zastupnik za Catrice Hrvatska), uz našu pomoć organizacije eventa, kao i cvjetne dekoracije i dizajna interijera eventa našeg potpisa, a kako bi se što bolje upoznali s novitetima i proizvodima ovaj simpatičan tim je cijelu beauty priču prezentirao i modnim urednicama i poznatim hrvatskim blogericama!

Photo by Ognjen Karabegović